Aantal personen: 4
1 meloen
50 gr gekookte ham in blokjes
voor de dressing:
3 eetlepels olijfolie
het sap van 1/2 sinaasappel
1/2 eetlepel sherry-azijn
1/2 theelepel mosterdzaad
1/2 theelepel mosterd
versgemalen zwarte peper
1 mespunt basterdsuiker
dille
Halveer de meloen, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in blokjes
of steek er met een balletjesuitsteker balletjes uit.
Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar.
Vermeng de blokjes of balletjes meloen met de ham en schenk er de dressing
over.
Garneer met de fijngehakte dille.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |