Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Lauwwarme vissalade

Aantal personen: 4

Ingrediënten

300 gr. visfilets
½ dl. Visfumet
½ dl. droge wittewijn
1 el. Citroensap
dillevinaigrette
2 st. tomaten
50 gr. haricotsverts
12 st. minimais
peper naar smaak

Bereiden

1.De vis onder de koude kraan wassen, droog deppen met keukenpapier en iedere vissoort in 4 stukken verdelen.

2.De braadslee van de oven met boter insmeren, hier de fumet, wijn en het citroensap in gieten en er de vis inleggen.

3.De vis rijkelijk met vers gemalen peper bestrooien.

4.De braadslee in de op 175 graden voorverwarmde oven schuiven en de vis hierin gaar laten worden.

5.De tomaten ontvellen, doorsnijden, de pitjes verwijderen en het vruchtvlees klein snijden.

6.De tomaat samen met de haricotsverts en minimais over 4 bordjes verdelen.

7.De vis hierop schikken.

8.De vinaigrette mengen met enkele eetlepels visvocht en de vis met de saus besprenkelen.


Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Pittige Bismarckharingsalade
Venkelsalade met rauwe ham en radijs
Aardappelsalade uit Berlijn
Deense bonensalade
Haringsalade 2

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes