Verwarm een takje rozemarijn in de korenwijn of jonge jenever en zet dit
een paar uur koel weg.
Klop Een dressing van citroensap, olijfolie, knoflook, zout, peper en
komijn.
Haal de gemengde sla los en verdeel die over 4 borden.
Sprenkel de dressing erover.
Bak de kipfilet in de olijfolie rondom bruin, warm 3 minuten door en houd
het vlees in aluminiumfolie warm.
Roer het bakvet bij de wijnazijn en laat dit inkoken tot 1 eetlepel.
Roer hiervan met de notenolie en het rozemarijnvocht een sausje en Breng
dit aan de kook.
Snijd de filet in dunne plakjes, verdeel die over de borden en
lepel de tweede dressing over het vlees.
Garneer met een takje rozemarijn.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |