Krabsalade uit Mexico
Aantal personen: 4
Ingrediënten
1 blik krab (250 gr)
1 schoongemaakte, in repen gesneden venkelknol
1 kop taugé (met kokend water overgoten)
1 groene paprika (van zaad ontdaan, in dunne repen)
1 rode peper (van zaad ontdaan, in repen)
1/4 theelepel zout
1/2 theelepel mosterdpoeder
versgemalen zwarte peper
1 eetlepel citroensap
1 eetlepel wijnazijn
6 eetlepels olijfolie
1 eetlepel sojasaus (geen ketjap!!)
Bereiden
Snijd de krab in kleine stukjes, meng die met de venkel, de taugé
en de paprika en schep alles losjes om.
Meng het zout, het citroensap, de mosterd, de peper en de azijn goed door
elkaar.
Voeg de olie toe en klop het tot een glad mengsel.
Voeg de sojasaus toe en meng goed.
Schep dit mengsel, vlak voor het opdienen, losjes door de salade.
Bron/inzender: Astrid
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Mangosalade
Salade met Roquefortdressing
Witlofsalade II
Herfst-maaltijdsalade met rosbief
Chorizo-kaassalade