Aantal personen: 4
25 minuten
1 komkommer
300 gr Griekse schapenkaas ( feta)
½ bosje verse munt
3 eetl. witte wijn azijn
zout & zwarte peper, vergemalen
1 theel. suiker
6 eetl. olijfolie
De komkommer wassen. droogdeppen en in dunne plakjes snijden.
De schapenkaas verkruimelen.
De schijfjes in een slaschaal leggen en de schapenkaas erdoor mengen.
Azijn, zout, peper en suiker door elkaar roeren.
De olijfolie lepel voor lepel toevoegen.
De saus pas vlak voor het serveren over de salade gieten.
De munt wassen, droogdeppen en de salade ermee garneren.
Bron/inzender: marionsrecepten.nl
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |