Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Komkommersalade II

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 komkommer
1 eetlepel zout
2 cm verse gemberwortel
1 teentje knoflook
1 dl Bulgaarse yoghurt

Bereiden

Snijd de komkommer met de kaasschaaf in dunne plakjes, strooi er het zout
over en laat dit minstens 1 uur intrekken.
Spoel af en laat de komkommer in een zeef uitlekken.
Schil de gemberwortel en rasp hem fijn.
Pers de knoflook erboven uit.
Roer de yoghurt door het gember-knoflookmengsel en roer dit mengsel weer
door de komkommer.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Pasta tonijnsalade
Salade van gerookte forel met appel-karameldressing en knoflookkletskopjes (4 pers)
Kipsalade met grapefruit
Californische kipsalade
Salade van gefrituurde mesheften, knolselderij en kruidendressing.

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes