Maak de kip schoon, verwijder het vel en snijd het vlees in repen.
Schil de grapefruit en snijd met een scherp mes de grapefruitpartjes
tussen de vliezen uit.
Vang het sap op.
Was de druiven, snijd ze doormidden en verwijder de pitten.
Verwarm de olie, fruit de ui hierin licht van kleur en voeg het
kerriepoeder toe.
Rasp de appel en bak hem even mee.
Laat alles afkoelen.
Meng de zure room, de mayonaise, zout en peper door de saus en breng op
smaak met citroensap.
Leg de kip met de parten grapefruit en de halve druiven op een schaal.
Meng het grapefruitsap door de saus en schenk deze over de salade.
Garneer met gepelde walnoten.
Eet er warm knapperig stokbrood bij.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |