Joppes garnalensalade
Aantal personen: 4
Ingrediënten
450 gr gekookte en gepelde garnalen
2 1/2 kop in plakjes gesneden champignons
2 in plakjes gesneden middelgrote tomaten
250 gr gare, uitgelekte aspergepunten
1 kop gare doperwten
2 eetlepels olie
2 theelepels azijn
1/2 theelepel zout
1/4 theelepel gehakt dillegroen
2 in parten gesneden hardgekookte eieren
Bereiden
Schik de garnalen, champignons, tomaten, aspergepunten en erwtjes in een
slakom.
Roer de olie, azijn, zout en dille door elkaar en giet dit over de
salade.
Garneer met parten ei.
Bron/inzender: Astrid
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Salade van gerookte tahoe
Joegoslavische vissalade
Gevulde komkommers
Salade van gebakken Sint-Jacobsvruchten
Salade met gegrilde mul tomatenvinaigrette en basilicum