Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Insalata di finocchio (venkelsalade)

Aantal personen: 4

Ingrediënten

2 middelgrote venkelknollen (± 400 gr)
4 eetlepels olijfolie
zout, versgemalen zwarte peper

Bereiden

Houd wat van het groen van de venkel apart om over de salade te
strooien.
Snijd de knol heel dun in de lengte door, zodat alle sliertjes nog aan het
hart vast blijven zitten.
Spreid de sliertjes op een bord, giet de olijfolie erover en breng de
salade op smaak met zout en peper.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Zomersalade met aardbeien
Olijven-fetasalade
Salade met kip en exotische bananesaus
Avocadosalade met biefstuk
Notenrijst salade van Marian

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes