Groene aspergesalade met garnalen
Aantal personen: 8
Ingrediënten
350 gr dunne groene asperges
± 6 dl kippebouillon (van tablet)
2-3 eetlepels olijfolie
2 theelepels citroensap
zout, peper
1 eetlepel fijngesneden peterselie
1/2 theelepel tijmblaadjes
200 gr grote gepelde gekookte garnalen
3 gedroogde tomaten, in lange dunne reepjes gesneden
Bereiden
Kook de asperges in de bouillon in 6 minuten beetgaar.
Laat ze uitlekken en tot kamertemperatuur afkoelen.
Vermeng voor de dressing de olie, het citroensap, zout, peper, de
peterselie en de tijm.
Vermeng de asperges, garnalen en tomaten en schenk de dressing erover.
Bron/inzender: Astrid
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Deense bonensalade
Bleekselderijsalade
Aardappelsalade uit Sachsen
Tomatensalade uit Joegoslavië
Tropische ijsbergsalade