1.Maak de asperges schoon en snijd ze in drieen.
2.Kook de asperges in ruim kokend water met zout in ca. 4 minuten beetgaar.
3.Maak intussen de paprika schoon en snijd hem in ringen.
4.Snijd het bosuitje in dunne ringetjes.
5.Was de spinazie en verwijder de steeltjes.
6.Laat de spinazie in een vergiet goed uitlekken.
7.Snijd de feta in blokjes.
8.Laat de asperges in een zeef uitlekken.
9.Klop de azijn, mosterd en olie met een snufje zout en peper tot een sausje.
10.Roer de dragon erdoor.
11.Verdeel de spinazie, paprika-ringen, asperges en feta over 2 borden.
12.Schenk het sausje erover en strooi de uiringetjes erover.
13.Lekker met geroosterde pitabroodjes
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |