Kruid de lamsfilet en bak hem in ± 6 minuten rosé aan in
boter.
Laat ze afkoelen.
Snijd de courgette in ringen van 1 cm en kook ze in licht gezouten water
gaar, of stoom ze.
Laat ze ook afkoelen.
Mix voor het sausje de mosterd met de eierdooier, de knoflook en de
oregano en voeg er geleidelijk de oliën en de azijn aan toe.
Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de lamsfilet in blokjes van 1 cm en de feta in dobbelsteentjes.
Schik de sla op 4 borden en schep er wat saus over.
Garneer met het lamsvlees, de fetakaas, de courgette, de partjes tomaat en
de zwarte olijven.
Strooi er nog wat bieslook over.
Schenk hier een glaasje Retsina bij.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |