voor de dressing:
versgemalen peper, zout
1/2 theelepel oregano
1-2 eetlepels citroensap
6 eetlepels koudgeperste olijfolie
voor de garnering:
1 bosje peterselie
oregano
Spoel de tomaten af en snijd ze in dikke plakken.
Schil de komkommer en snijd hem in dikke plakken.
Pel de uien en snijd ze in dikke plakken.
Maak de paprika schoon en snijd hem in grote stukken.
Meng alles door elkaar en verdeel de salade over 4 diepe borden.
Leg de olijven en de in stukjes gesneden feta erop.
Roer zout, peper, de oregano en het citroensap tot het zout is opgelost
en
voeg er al roerend de olijfolie bij.
Schenk deze dressing over de salade en bestrooi met peterselie en
oregano.
Serveer er (wit)brood en knoflookboter bij.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |