Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Gevulde komkommers

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten

2 komkommers
zout
peper
150 gr tonijn, uit blik
2 eieren, hardgekookt
2 theel. mosterd
1 eetl. citroensap
zout & peper
2 eetl. mayonaise
1 theel. dille
dille voor garnering

Bereiden

De komkommers wassen, afdrogen en in 5 cm lange stukken snijden.
Halveren en de kern eruit snijden.
De binnenzijde met zout en peper bestrooien, apart zetten zodat het vrijkomende vocht kan weglopen.

De tonijn laten uitlekken en losplukken.

De eieren pellen en in stukjes snijden.

De mosterd, zout & peper, mayonaise en dille door elkaar mengen.
Dit door de tonijn-ei mengen.

De komkommers hiermee vullen en garneren dille.

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Paprikasalade
Thaise biefstuksalade
Herfst-maaltijdsalade met rosbief
Finse champignonsalade
Salade met warme gamba’s en een gember-appeldressing

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes