Aantal personen: 2
(2 personen)
6 sneetjes stokbrood
2 gehalveerde teentjes knoflook
± 2 eetlepels olijfolie
1 krop sla
2 hardgekookte eieren in partjes
1 blikje gerookte mosselen, uitgelekt
6 sardientjes (blik)
1 blikje tonijn op olie, uitgelekt
100 gr gekookte sperzieboontjes
2 tomaten in parten
Wrijf de sneetjes stokbrood in met knoflook en bak het brood in de
olijfolie knapperig en bruin.
Laat het op keukenpapier uitlekken.
Schik de slabladeren in een kom en verdeel de rest van de
ingrediënten daarover.
Geef er aïoli bij.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |