Aantal personen: 4
750 gr gekookte mosselen
enkele spinaziebladeren
3 tomaten
1 bosje radijs
1 ui
1 eetlepel olie
kruidenazijn
zout, witte peper
1 mespunt tijm
1 bakje tuinkers
Was de tomaten en de radijsjes, dep ze droog en snijd ze in plakjes.
Schil de ui en snijd ze in ringen.
Was de spinaziebladeren voorzichtig en laat ze uitlekken.
Meng de tomaten, de radijsjes, de ui, de spinaziebladeren en de mosselen
in een kom door elkaar.
Maak een dressing van de olie, de azijn en de kruiden en giet die over de
ingrediënten.
Was de tuinkers, dep hem droog, hak hem grof en strooi hem over de salade.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |