Dompel de taugé even in kokend water en laat hem meteen in een
vergiet
weer uitlekken en afkoelen.
Verwijder de achtergebleven groene velletjes.
Wrijf het kippevlees aan alle kanten in met de lichte sojasaus en leg het
in een stoommandje boven een pan kokend water.
Laat het goed gaar stomen.
Neem het uit het mandje en laat het eerst afkoelen voor u het in dunne
plakken snijdt.
Vermeng de rest van de ingrediënten voor de saus en doe er naar
smaak
zout en peper bij.
Rangschik de plakjes kip op een schaal, leg de taugé in een bergje
in het midden en schenk er de saus over.
Tip: Als u er de tijd voor heeft, maak de saus dan een dag van
tevoren;
de smaken zullen zich dan beter vermengen.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |