Avocadosalade

Avocadosalade

Avocadosalade

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

4 avocado‘s
het sap van 1/2 citroen
1/2 komkommer
2 kleine tomaten
1 takje bladselderij
1 kleine ananas
1 krop krulsla of rode sla
400 gr krabvlees
1 dl cocktailsaus
2 eetlepels gehakte bieslook
4 theelepels zwarte lompviseieren

Bereiden

Schil de avocado‘s, halveer ze en haal er de pit uit.
Snijd het vruchtvlees in blokjes en besprenkel die met het citroensap.
Snijd de geschilde komkommer in juliënne.
Was de tomaten en de selderij.
Pel de tomaten en verdeel ze in kwartjes.
Snijd de selderij in juliënne.
Schil de ananas, verwijder de harde kern en snijd het vruchtvlees in
stukjes.
Schik de sla op 4 borden en leg er een mengsel op van de gesneden
groenten, de ananas en het krabvlees.
Werk af met de cocktailsaus, het bieslook en de lompviseieren.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus