Auberginesalade II

Auberginesalade II

Auberginesalade II

Aantal personen: 2

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 kleine aubergine (± 200 gr)
zout
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel citroensap
1 teentje knoflook
1/2 theelepel gedroogde basilicum
zwarte peper
3 takjes peterselie

Bereiden



Was de aubergine, snijd hem in dunne plakken en snijd de plakken in
vieren.
Kook de stukjes aubergine in weinig water met zout in ± 5 minuten
gaar en giet ze af.
Klop een sausje van de olie, het citroensap, het uitgeperste teentje
knoflook, de basilicum, zout en peper en schenk dit over de warme
auberginestukjes.
Laat de salade afkoelen.
Knip de peterselie fijn en schep die door de auberginesalade.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus