Aantal personen: 4
300 gr belegen Goudse kaas
1 rode paprika
2 grote uien
4 flinke augurken
500 gr gekookte aardappelen
1/2 literblik maïskorrels
2 1/2 dl bulgaarse yoghurt
zout, peper, paprikapoeder, peterselie
Snijd de kaas in kleine dobbelsteentjes en de paprika in reepjes.
Hak de uien en de augurken fijn en snijd de aardappelen in stukjes.
Laat de maïskorrels uitlekken.
Maak een sausje van de yoghurt, zout peper en paprikapoeder en meng er de
overige ingrediënten luchtig door.
Bestrooi de salade met fijngesneden peterselie.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |