Aardappelsalade III

Aardappelsalade III

Aardappelsalade III

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

500 gr aardappelen
1 eetlepel suiker
1 eetlepel witte wijnazijn
2 eetlepels mayonaise
3 eetlepels zure room
1 eetlepel fijngesnipperde bosuitjes
1 eetlepel fijngesnipperde bieslook
1 theelepel Franse mosterd
1 eetlepel fijngesnipperde peterselie
zout, versgemalen peper

Bereiden

Kook de ongeschilde aardappelen in water met zout gaar.
Laat ze afkoelen, pel ze en snijd ze in dobbelsteentjes.
Vermeng de suiker met de wijnazijn en begiet de aardappelen hiermee.
Maak een marinade van de mayonaise, zure room, bosui, bieslook en mosterd
en meng dit voorzichtig met 2 lepels door de aardappelen.
Zet de salade in de koelkast tot hij door en door koud is geworden.
Bestrooi voor het serveren met de peterselie en breng op smaak met zout en
peper.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus