kalfslever ragout (4 pers)
Aantal personen: 4
Ingrediënten
600 g kalfslever
80 g mager gerookt spek
100 g champignons gesneden
l dl Demi glace
knoflookteentje
Madera
room
p&z
Bereiden
- Snij de kalfslever in grove julienne.
- Snij het spek ‘en julienne‘.
- Snij de champignons in quartiers
- Snij de knoflook ‘en brunoise‘.
- Bak de lever snel aan. (rosé)
- schep de lever uit de pan.
- bak het spek, de knoflook en de champignons aan.
- Afblussen met de demi-glace en Madera.
- Voeg de lever en de room toe.
- Even doorverhitten en opdienen.
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Aubergine- gehakt
Manzo brassato (gestoofd rundvlees)
Grootmoeders hachee met appeltjes
Provenciaalse runderlappen
Runderreepjes met oesterzwammen en tauge