Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Schnitzel (4 personen)

Aantal personen: 4

Ingrediënten

4 schnitzels, ongepaneerd
zout, peper
bloem
geclarifeerde boter en olie
eiwit
paneermeel

Bereiden

1.Schnitzels kruiden met peper en zout.

2.Schnitzels door de bloem halen.

3.Afkloppen.

4.Door losgeslagen eiwit halen en door de paneermeel halen.

5.Deze activiteiten net voor het bakken uitvoeren.

6.Schnitzels bakken in "diep vet" ( = boter en olie), de schnitzel moet zwemmen!

Tips

7.Geclarifeerde boter is opgekookte boter, die wordt afgeschuimd. Het vet wordt in een andere bak overgegoten, achterblijft de vaste stoffen en het water.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gebakken zwezerik met asperges en paddestoelen
Gestoofde sukadelapjes met witlofstamppot
Pittige rundvleesschotel
Stooflappen van de Antillen
Rosbief in een pittig mosterdjasje

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes