De kalflapjes met keukenhamer tussen plastic folie pletten tot ca 1/2 cm.
Kruiden met peper en zout.
Leg de mozzarella in het midden van de kalfslapjes, vouw dicht al een envelop en omwikkel ze met parmaham.
Prik deze vast met de prikkers.
De gevulde lapjes in boter in ongeveer 8 minuten rondom bruin bakken.
Uit de pan nemen en warm houden.
De braadjus blussen met de witte wijn, goed doorroeren en even laten opkoken.
Het vlees op voorverwarmde borden leggen en de saus door een zeef er overheen gieten.
Frituur de blaadjes salie in olie en garneer hiermee de vleesrolletjes
Serveer hierbij tortellini al pesto en een frisse salade
I.p.v. kalfsvlees kun je ook varkensvlees of kipfilet gebruiken
Wijnadvies: soepel en fruitig
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |