Gegrilde kalfsentrecote met paprikasaus en Java tabak
Aantal personen: 4
Ingrediënten
4 kalfsentrecotes
200 g paprika
200 g uien
125 cc glace de viande
0,5 ltr room
p&z
roomboter
Java tabak
Bereiden
- Snijd de uien en paprika in brunoise.
- Fruit ze aan en voeg de glacé toe.
- Reduceren en de room toevoegen.
- Opnieuw reduceren.
- Zeven en de ui en paprika cutteren.
- Aan de saus toevoegen.
- Opkoken, Java tabak toevoegen en enkele seconden mee laten trekken.
- Passeren.
- Op smaak brengen.
- Monteren.
- Gril de entrecote rosé.
- Trancheren en op de paprikasaus dresseren.
Recept van de Bottermarck in Kampen.
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Rosbief in een pittig mosterdjasje
Entrecote Café de Paris
Franse biefstuk met kruidensaus
Zweedse gehaktballetjes
Rosbief onder een walnoot dakje