Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Gegrilde kalfsentrecote met paprikasaus en Java tabak

Aantal personen: 4

Ingrediënten

4 kalfsentrecotes
200 g paprika
200 g uien
125 cc glace de viande
0,5 ltr room
p&z
roomboter
Java tabak

Bereiden


  1. Snijd de uien en paprika in brunoise.
  2. Fruit ze aan en voeg de glacé toe.
  3. Reduceren en de room toevoegen.
  4. Opnieuw reduceren.
  5. Zeven en de ui en paprika cutteren.
  6. Aan de saus toevoegen.
  7. Opkoken, Java tabak toevoegen en enkele seconden mee laten trekken.
  8. Passeren.
  9. Op smaak brengen.
  10. Monteren.
  11. Gril de entrecote rosé.
  12. Trancheren en op de paprikasaus dresseren.

Recept van de Bottermarck in Kampen.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Rundvlees met kokossaus
Grootmoeders hachee met appeltjes
Biefstuk met rode wijnmosterdsaus
Afrikaanse bobotie (gehaktschotel)
Hachee van gehakt

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes