Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Franse biefstuk met kruidensaus

Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten

50 gr boter
2 biefstukjes à 150 g
2 dl runderbouillon
1 theel. aardappelzetmeel
40 gr kruidenkaas

Bereiden

Kruidenkaas afmeten ( is de helft van een klein pakje )
Boter in de koekenpan doen en warm laten worden.
Leg de biefstukjes in de pan en bak ze aan beide kanten bruin 3-5 minuten.
Leg de biefstukjes op voorverwarmde borden en dek ze af.
Voeg de bouillon aan het braadvocht toe en breng het aan de kook.
Leg de aardappel meel aan met water en roer het door de jus.
Roer de kruidenkaas erdoor en laat het even doorkoken.
Schep de saus over het vlees.

Op de foto: gebakken varkenshaasmedallions met franse kruidensaus

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Daube van rundvlees en oesterzwammen
Biefstuk met rode wijnmosterdsaus
Kalfsoesters met paddestoelen
Grootmoeders gehaktbal
Stooflapjes in donker bier

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes