Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Franse biefstuk met kruidensaus

Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten

50 gr boter
2 biefstukjes 150 g
2 dl runderbouillon
1 theel. aardappelzetmeel
40 gr kruidenkaas

Bereiden

Kruidenkaas afmeten ( is de helft van een klein pakje )
Boter in de koekenpan doen en warm laten worden.
Leg de biefstukjes in de pan en bak ze aan beide kanten bruin 3-5 minuten.
Leg de biefstukjes op voorverwarmde borden en dek ze af.
Voeg de bouillon aan het braadvocht toe en breng het aan de kook.
Leg de aardappel meel aan met water en roer het door de jus.
Roer de kruidenkaas erdoor en laat het even doorkoken.
Schep de saus over het vlees.

Op de foto: gebakken varkenshaasmedallions met franse kruidensaus

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Kalfsschnitzel met parmaham en salie
Kalfslever, in ganzenvet gegaard, met papardelle-pasta, krokante spekjes en soubise-saus.
Brabantse hachee
Zweedse gehaktballetjes
kalfslever ragout (4 pers)
Tournedos met mango en avocado

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes