Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Escalopines de ternera en salsa al oporto

Aantal personen: 4

Ingrediënten

500 g kalfslapjes
bloem om te paneren
2 eieren voor de anglaise
olijfolie
saus espagñol
¼ lrt port
1 ui

Bereiden

Kruid de kalfslapjes met zout en peper.
Haal ze door de bloem en daarna door de anglaise.
Bak ze in de hete olijfolie.
Laat het vlees rusten.
Snipper de ui en laat het glazig worden in de olie.
Voeg de port toe en laat het tot 1/3 inkoken.
Voeg daarna de espagnol toe en maak de saus op smaak.
Serveren naar eigen inzicht.
Bron: Escuela de Cocina, Santander

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Rundvlees met kokossaus
Gehakt uit de oven
Brabantse hachee
Marokkaanse rundvleesschotel
Riblapjes in Stroganoffsaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes