Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Entrecote met mosterdsaus

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1/2 zakje verse koriander ( 15 gr)
50 gr boter of margarine
4 entrecotes
zout en peper (versgemalen)
1,5 eetl. Dijonmosterd (Grey Poupon)
3 dl witte (bourgogne) wijn
alluminiumfolie

Bereiden

Bereiden: Platte schaal voorverwarmen. Sjalotjes pellen en fijn snipperen. In kopje koriander fijnknippen. In koekenpan boter verhitten. Entrecotes in ca. 6 min. bruin bakken,halverwege keren. Bestrooien met zout en peper. Entrecotes op warme schaal leggen, afdekken met aluminiumfolie en warmhouden. Sjalotjes, mosterd en helft van koriander door bakvet roeren en ca.1 min. zachtjes bakken. Wijn er bij schenken. Op hoog vuur in ca. 5 min. inkoken tot ca. 1/4 deel over is. Entrecotes op vier borden scheppen. Beetje jus over entrecotes scheppen. Bestrooien met rest van koriander. Rest van jus apart erbij geven. Serveren met aardappelpuree en sperziebonen.

Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Biefstuk met pepersaus
Biefstukjes gewikkeld in parmaham
Grootmoeders hachee met appeltjes
Brabantse hachee
Kebab van rundergehakt
Ananasburgers

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes