Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Carpaccio van ossenhaas 2

Aantal personen: 4

Ingrediënten

ca. 200 gr ossenhaas of ander mals rundvlees, heel dun gesneden
1 el pijnboompitten
1 tl citroen - of limoensap
2 -3 el olijfolie
zout en peper
50 gr gerijpte schapenkaas (pecorino), dungeschaafd
kleine basilicumblaadjes

Bereiden

Verdeel de plakken vlees over 4 borden. Rooster de pijnboompitten lichtbruin in een droge koekenpan en laat ze afkoelen op een bord.
Meng voor de dressing het limoensap met de olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Druppel de dressing over het vlees en verdeel de kaas, pijnboompitten en basilicum erover.

Voor carpaccio moet het vlees héél dun worden gesneden.
Vraag dit aan uw slager of leg het vlees eerst een half uur in de vriezer voordat u het zelf snijdt.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Kalfsschnitzel met parmaham en salie
Aubergine- gehakt
Biefstukjes gewikkeld in parmaham
Afrikaanse bobotie (gehaktschotel)
Marokkaanse rundvleesschotel

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes