Snijd het vlees in blokjes en strooi de bloem, peper en zout erover.
Verhit de olie, bak het vlees rondom bruin en haal het uit de pan. Voeg de vleesbouillon toe aan het braadvocht.
Doe het vlees weer in de pan en laat het op een heel laag vuur in 2,5 uur gaar worden met het deksel schuin op de pan.
Schil de wortelen, uien en pastinaak, snijd ze klein en voeg ze na 1,5 uur bij het vlees.
Kneed voor de balletjes de bloem, reuzel, citroenschil, ui, het zout en 3 eetlepels water goed door elkaar.
Vorm hiervan balletjes en bak deze in iets olie in ca 10 min gaar.
Lepel het stoofvlees op de borden en serveer de balletjes erbij.
Bestrooi het gerecht met peterselie.
Tip: Lekker met boontjes.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |