Haal de bonen af, snijd ze in ruitjes en kook ze in 10 minuten gaar.
Snijd de vis in blokjes.
Kook de tortellini in ruim kokend water met zout gaar.
Smelt in een pan de boter, voeg de bloem toe en laat het mengsel 1 minuut
pruttelen.
Voeg al roerend de melk, de wijn en het bouillontablet toe en blijf roeren tot
de saus gebonden is.
Laat de stukjes vis in enkele minuten in de saus gaar worden en breng de saus
met mosterd, zout en peper op smaak.
Roer tot slot de beetgare snijbonen en de garnalen door de saus.
Variatie:
Laat de stukjes vis in de witte wijn en 1 glas water gaar worden en roer er de
inhoud van een blik onverdunde kreeftesoep, 1/8 liter crème
fraîche, 100 gr garnalen of gekookte mosselen en 300 gr gare erwtjes,
broccoli of venkel door.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |