Pel de ui en hak hem heel fijn.
Veeg de paddestoelen schoon en snijd ze in plakjes.
Verhit de olie in een braadpan, fruit de ui even aan en pers het teentje
knoflook erboven uit.
Voeg de paddestoelen toe en bak ze al omscheppend ± 3 minuten.
Voeg het bouillonpoeder, de oregano en de wijn toe en smoor de paddestoelen in
± 10 minuten zachtjes gaar.
Kook de spaghetti in ± 10 minuten volgens de gebruiksaanwijzing gaar en
laat ze in een vergiet goed uitlekken.
Schep de spaghetti door de paddestoelen en warm het geheel nog even door.
Voeg naar smaak toe zout en peper.
Schep de spaghetti met paddestoelen in 2 diepe borden en strooi er de basilicum
en de kaas over.
Lekker met broccoli.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |