Kook de spaghetti in een pan met ruim water en zout in ± 8 minuten
volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar.
Maak intussen de bosuitjes schoon en snijd ze schuin in stukjes van ± 1
cm.
Snijd het ontbijtspek in reepjes.
Snijd de asperges schuin in stukjes van ± 2 cm.
Verhit in een pan de olie en bak het spek in ± 3 minuten krokant.
Voeg de bosui toe en bak die ± 1 minuut omscheppend mee.
Voeg de slagroom en de melk toe en breng de saus aan de kook.
Roer de allesbinder erdoor en blijf roeren tot een gebonden saus ontstaat.
Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
Voeg de aspergestukjes aan de saus toe en laat haar in ± 2 minuten
zachtjes
warm worden.
Doe de spaghetti in een schaal, schep er 2 eetlepels kaas door en bestrooi met
de rest van de kaas.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |