Bak het gehakt in een hapjespan al omscheppend in ± 5 minuten rul.
Snijd intussen de chorizo in dunne reepjes.
Voeg die aan het gehakt toe en bak ze ± 3 minuten mee.
Pel de ui pellen en snipper hem fijn.
Maak de paprika schoon, was hem en snijd hem in kleine stukjes.
Voeg de ui, de paprika en het paprikapoeder aan het gehakt toe en bak ze
± 2 minuten mee.
Roer er de Italiaanse kruiden en de tomaatblokjes met het vocht door en laat
nog ± 10 minuten zachtjes sudderen.
Kook de spaghetti met wat zout volgens de aanwijzingen op de verpakking
beetgaar.
Breng de saus op smaak met zout en peper.
Serveer de Parmezaanse kaas er apart bij.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |