Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Schelpjespasta met venkel en blauwe kaas

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 grote venkelknol
1 grote ui
2 pakjes Danish Blue
1 groot bekertje crème fraîche
2 teentjes knoflook
2 glazen witte wijn
500 gr gnocchi
500 gr kipfilet
veel gemalen peper
wat olie om in te bakken

Bereiden

Snijd de ui en de venkel vrij fijn en pers de knoflook uit.
Bak de kleingesneden kipfilet in wat olie even aan.
voeg dan de ui, venkel en knoflook toe en laat dit 10 minuten bakken.
Maal er flink peper over, schenk de wijn erbij, zet het vuur laag, leg het
deksel op de pan en laat het geheel 15 minuten zachtjes pruttelen.
Kook intussen de gnocchi gaar en giet ze af..
Brokkel de blauwe kaas over de saus en roer die erdoor.
Roer er, als de kaas is gesmolten, de crème fraîche door.
Laat de saus nu niet meer koken, maar houd haar wel warm.
U kunt de gnocchi door de saus mengen of ze apart serveren.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Spaghetti metwitte wijn-preisaus
Spaghetti alla Bolognese
Gegratineerde tagliatelle met paprikas en mortadella
Tortellini metgroenten-pestosaus
Pasta met asperges en sinaasappel-koriandersaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes