Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Pastaschelpenmet zalmforel en dille

Aantal personen: 4

Ingrediënten

350 gr pastaschelpen
150 gr mierikswortel-roomkaas
1 ei
400 gr zalmforelfilet
1 zakje hollandaisesaus
1 dl witte wijn
1 eetlepel Zaanse mosterd
2 eetlepels dillegroen (vers of diepvries)

Bereiden

Verwarm de oven voor op 175°C.
Kook de schelpen 2 minuten.
Klop de roomkaas los met het ei.
Snijd de vis in kleinere stukjes en schep die door het roomkaasmengsel.
Bereid de saus met de wijn en 2 dl water en roer er de mosterd en de dille
door.
Vul de schelpen met het zalmmengsel, leg ze in een ingevette ovenschaal, schenk
de saus erover en bak ze 25-30 minuten.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Linguine metvenusschelpjes
Andijvie op zijn Italiaans
Tortellini met pittige spinaziesaus en blauwe kaas
Spaghetti met groenten en geitenkaas
Spaghetti met braadworstjessaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes