Pasta met broccoli en zalm

Pasta met broccoli en zalm

Pasta met broccoli en zalm

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

250 gr gerookte zalm, in stukken
500 gr broccoli
1 ui, fijngehakt
250 ml room cullinair light
100 gr oude geraspte kaas
250 gr penne
2 bouillonblokjes

Bereiden

Kook de pasta beetgaar in kokend water waarin de bouilonblokjes zijn opgelost. Bak intussen de ui glazig en voeg de broccoliroosjes en - stukjes toe. Voeg na twee minuten de gerookte zalm toe. Zodra de zalm warm is, kan de room erbij met de kaas.
Serveer met de beetgare pasta.

Bereidingstijd: 20 minuten. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus