Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Pasta met bospaddestoelen

Aantal personen: 4

Ingrediënten

400 gr gemengde paddestoelen (kastanjechampignons, oesterzwammen, cantharellen)
1 pak diepvrieserwtjes (450)
350 gr schelpjes macaroni
1 zakje mix voor bechamelsaus (Grand ‘Italia)
1 tl gedroogde tijm
30 gr boter
1 ui
1/2 bosje peterselie
1/2 l melk
150 gr verse roomkaas met kruiden
150 gr geraspte belegen kaas
zout en peper

Bereiden

Snipper de ui. Snijd de paddestoelen in plakjes.
Kook de macaroni beetgaar zoals op het pak staat. Kook de erwtjes in 6-8 minuten gaar. Fruit in de boter 2 minuten de ui. Voeg de paddestoelen toe en roerbak 5 minuten tot ze gaar en bruin zijn. Breng op smaak met de tijm, zout en peper. Bereid van de mix en de melk zoals op het pak staat bechamelsaus en roer er de roomkaas door. Schep de saus, de erwtjes, de paddestoelen, de peterselie en de helft van de geraspte kaas door de pasta en breng ze op smaak met zout en peper. Verwarm de grill of oven voor op de hoogste stand. Schep de pasta in een met boter ingevette ovenschaal, strooi er de rest van de kaas over en laat deze gratineren onder de grill.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Spaghetti met bacon en peterselie
Zalmspaghetti allaCarbonara
Pappardelle met raapstelen
Gebakken pasta met lentegroenten
Spaghetti met mossel-tonijnsaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes