Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Pappardelle met raapstelen

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten

500 gr raapstelen
350 gr vers Pappardelle ( of gewone lintpasta)
1 rode ui, fijn gesnipperd
2 tenen knoflook, fijn gehakt

Bereiden

Kook de pasta gaar volgens de gebruiksaanwijzing op het pak.
Spoel de pasta daarna goed af en meng er olijfolie doorheen ( tegen het plakken)

Verwijder de wortels van de raapstelen, was ze goed zodat er geen zand meer inzit. Laat de raapstelen goed uitlekken.

Fruit de knoflook en ui in olie aan.
Bak hierin de pasta op en meng er de raapstelen door.
Houd de raapstelen lekker knapperig en serveer direct.

Serveertip: Geef er vlees naar eigen keuze bij bv lamsracks of zoals op de foto reepjes kogelbiefstuk.

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Fettucini metansjovisroomsaus
Gegratineerde cannelloni met prei en kip
Tortellini-ovenschotel
Pasta met pesto, rosbief en waterkers
Zalmspaghetti allaCarbonara

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes