Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Macaroni, a la Engelen

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten

500 gr gehakt
500 gr tomaten
1 paprika
1 ui
1 courgette
3 stengels bleekselderij
1 blikje tomatenpuree
zout & peper
scheutje ketjap
3 theel. oregano
½ bouillontablet

Bereiden

Uien, paprika, courgette, knoflook en bleekselderij fijn snijden.
Tomaten ontvellen in heet water.

Uien, paprika en de knoflook aan bakken in wat olie.
Courgette en bleekselderij toevoegen en mee bakken.
Gehakt erbij doen en rul bakken.
De ontvelde tomaten, tomatenpuree, zout, peper, ketjap, oregano en bouillontablet toevoegen.
5-7 minuten laten sudderen.

Pasta koken volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Schep de pasta op voorverwarmde borden en schep hier de gehakt-groenten saus op.
Strooi er eventueel wat geraspte Parmezaanse kaas over.

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Spaghetti met kip op Italiaanse wijze
Pasta pesto met spekjes en pijnboompitten
spaghetti met pittige tomatensaus en gegrilde groenten
Eenvoudige en snelle spaghetti
Spaghettimet gedroogde tomaat en tonijn.

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes