Macaroni, a la Engelen

Macaroni, a la Engelen

Macaroni, a la Engelen

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

30 minuten

Ingrediënten

500 gr gehakt
500 gr tomaten
1 paprika
1 ui
1 courgette
3 stengels bleekselderij
1 blikje tomatenpuree
zout & peper
scheutje ketjap
3 theel. oregano
½ bouillontablet

Bereiden

Uien, paprika, courgette, knoflook en bleekselderij fijn snijden.
Tomaten ontvellen in heet water.

Uien, paprika en de knoflook aan bakken in wat olie.
Courgette en bleekselderij toevoegen en mee bakken.
Gehakt erbij doen en rul bakken.
De ontvelde tomaten, tomatenpuree, zout, peper, ketjap, oregano en bouillontablet toevoegen.
5-7 minuten laten sudderen.

Pasta koken volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Schep de pasta op voorverwarmde borden en schep hier de gehakt-groenten saus op.
Strooi er eventueel wat geraspte Parmezaanse kaas over.
Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus