Kaastortellini met spekjes

Kaastortellini met spekjes

Kaastortellini met spekjes

Aantal personen: 2

Bereidingstijd:

Ingrediënten

250 gr met kaas gevulde tortellini
zout
200 gr magere spekreepjes
1 bosje peterselie
100 gr Parmezaanse kaas

Bereiden


Kook de tortellini in ruim kokend water met wat zout in ± 15 minuten
beetgaar.
Bak intussen de spekreepjes in een koekenpan zachtjes knapperig bruin.
Hak de peterselie heel fijn.
Giet de tortellini af.
Verdeel de tortellini over 4 diepe borden, schep de uitgebakken spekjes met het
spekvet erover en strooi de Parmezaanse kaas en de peterselie erover.
Lekker met een frisse gemengde salade.


Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus