Pel de sjalotjes, snipper er één fijn en snijd andere in partjes.
Meng in kom gehakt, gesnipperde sjalotje, ei, paneermeel, nootmuskaat, bouillonpoeder en peper en vorm met natte handen ca 20 balletjes.
Kook pasta beetgaar in ruim water met zout.
Snijd courgette in reepjes en halveer kerstomaatjes.
Verhit olie in pan en fruit partjes sjalot ca 5 min.
Voeg gehaktballetjes toe en bak die rondom goudbruin.
Voeg courgette toe en bak die al omscheppend mee.
Voeg kerstomaatjes toe en bak die ca 2 minuten mee.
Giet pasta af, breng gehakt op smaak met zout en peper.
Verdeel pasta af over borden en lepel gehaktballetjes met garnituur erover.
Tip: Lekker met geraspte Parmezaanse kaas.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |