Elleboogjes metvier-kazen-saus
Aantal personen: 4
Ingrediënten
50 gr gruyère of emmentaler
50 gr Parmezaanse kaas of Grana Padana
50 gr Bel Paese of jonge goudse kaas
50 gr harde geitenkaas
50 gr boter
1 bekertje zure room
400 gr pipe rigate (elleboogjes)
zout, zwarte peper van de molen
enkele sprietjes bieslook
Bereiden
Rasp de kazen en meng ze door elkaar.
Doe de boter en de room in een pannetje en laat de kazen erin op een zacht vuur
of au bain marie smelten.
Kook de elleboogjes beetgaar, giet ze af en kruid flink met peper.
Meng er de kaassaus door en bestrooi met gesnipperde bieslook.
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Andijvie op zijn Italiaans
Spaghettimet kipkarbonades all Italiana
Spaghetti met mossel-tonijnsaus
Pasta met champignons en spekjes
Tortellini met kip-kerriesaus en courgette