Aantal personen: 4
3 teentjes knoflook
1 ui
6 eetlepels olijfolie
5 ingelegde ansjovisfilets
1 blikje gepelde tomaten
1 blik tonijn op olie
peper, zout
400 gr elleboogjes (pipe rigate)
1 bosje peterselie
Pel de knoflook en de ui, hak ze fijn en fruit ze in de olie glazig.
Voeg de ansjovisfilets toe, prak ze fijn, laat 1 minuut stoven en laat de
tomaten 5 minuten mee stoven.
Breek de uitgelekte tonijn in stukjes en roer die door de saus.
Breng op smaak met peper en zout en laat nog 10 minuten pruttelen.
Kook de pasta ‘al dente‘, giet ze af, meng de saus erdoor en dien op met
peterselie.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |