Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Elleboogjes met tonijnsaus

Aantal personen: 4

Ingrediënten

3 teentjes knoflook
1 ui
6 eetlepels olijfolie
5 ingelegde ansjovisfilets
1 blikje gepelde tomaten
1 blik tonijn op olie
peper, zout
400 gr elleboogjes (pipe rigate)
1 bosje peterselie

Bereiden

Pel de knoflook en de ui, hak ze fijn en fruit ze in de olie glazig.
Voeg de ansjovisfilets toe, prak ze fijn, laat 1 minuut stoven en laat de
tomaten 5 minuten mee stoven.
Breek de uitgelekte tonijn in stukjes en roer die door de saus.
Breng op smaak met peper en zout en laat nog 10 minuten pruttelen.
Kook de pasta ‘al dente‘, giet ze af, meng de saus erdoor en dien op met
peterselie.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Tortellini met linzensaus
Pastaschelpen met zeebanket en groenten
Roergebakken asperges met lente-ui en dunne lintpasta
Spaghetti met kip op Italiaanse wijze
Spaghetti met kip enpaprika

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes