Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Elleboogjes met rozemarijn

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 ui
8 eetlepels olijfolie
2 takjes verse rozemarijn
1 blik gepelde tomaten
peper, zout, cayennepeper
400 gr pipe rigate (elleboogjespasta)

Bereiden

Pel de ui, hak hem grof en fruit hem in de hete olie glazig.
Pluk de naaldjes van de takjes rozemarijn en laat ze even mee stoven.
Voeg de tomaten toe, kruid met peper, zout en cayennepeper en laat 20 minuten
zachtjes pruttelen.
Kook intussen de elleboogjes al dente in water met een beetje zout.
Giet ze af en meng ze direct met de saus.

Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Volkorenmacaroni met bobotiesaus (Afrikaanse Gehaktsaus)
Pasta met kokkels
Pasta- witlofsalade
Spaghetti met mossel-tonijnsaus
Pasta met kip
Paprikasaus met gerookte heilbot

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes