Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Elleboogjes met rozemarijn

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 ui
8 eetlepels olijfolie
2 takjes verse rozemarijn
1 blik gepelde tomaten
peper, zout, cayennepeper
400 gr pipe rigate (elleboogjespasta)

Bereiden

Pel de ui, hak hem grof en fruit hem in de hete olie glazig.
Pluk de naaldjes van de takjes rozemarijn en laat ze even mee stoven.
Voeg de tomaten toe, kruid met peper, zout en cayennepeper en laat 20 minuten
zachtjes pruttelen.
Kook intussen de elleboogjes al dente in water met een beetje zout.
Giet ze af en meng ze direct met de saus.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Spaghetti met mossel-tonijnsaus
Tomatenpesto
Spaghetti met versetomatensaus
Wokschotel van groenten met eiermie
Spaghetti met asperges en rucola

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes