Snijd de broccoli in roosjes, hak de stelen in smalle reepjes. Snijd de tofu in 1 cm dikke plakken, en die in kleine driehoekjes. Kook de mie zoals op het pak staat, en voeg de laatste 6 min de broccoli-roosjes toe. Halveer de ui, snijd de helften in smalle partjes. Snijd de paprika in smalle reepjes. Roerbak de ui, de paprika- en broccoli-reepjes, en de tofu in wat olie. Schep de boemboe erbij en roerbak het 5 min. Laat de mie met broccoli uitlekken en schep dit bij het mengsel in de wok. Roerbak het nog een paar minuten. Voor wie van pittig houdt: snipper een rood pepertje en bak dit op het laatst even mee. Bak eventueel voor ieder nog een spiegelei en schenk er wat ketjap over. Zet sambal en ketjap op tafel.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |