Andijvie op zijn Italiaans

Andijvie op zijn Italiaans

Andijvie op zijn Italiaans

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

3 el olijfolie
3 tenen knoflook
250 andijvie, grof gesneden
1 klein blik witte bonen, uitgelekt
eventueel naar smaak : 1el citroensap
500 gr penne
150 gr ontbijtspek, krokant gebakken en grof verkruimeld
Zout en versgemalen zwarte peper

Bereiden

Verwarm de olie en fruit de knoflook kort. Roerbak de andijvie op een laag vuur 10 minuten zachtjes mee. Doe de uitgelekte bonen, wat zout en zwarte peper en naar keuze citroensap erbij.
Kook de penne in ca. 12- 14 minuten beetgaar. Giet af. Schep het andijviemengsel door de pasta en garneer met stukjes spek. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus