Sauzen:
1.Maak 100 gram aardbeien schoon en breng ze met 1/2 deciliter witte wijn en 1 eetlepel suiker aan de kook; laat 1 minuut koken. Pureer in de blender en laat afkoelen.
2.Schil 2 kiwi‘s, snijd ze in stukken en breng met 1/2 deciliter witte wijn en 1 eetlepel suiker aan de kook; laat 1 minuut koken.
3.Pureer in de blender, wrijf de massa door een zeef en laat afkoelen.
4.Snijd de mango in tweeën, snijd een helft in stukjes.
Breng die met 1/2 deciliter witte wijn aan de kook; laat 1 minuut koken.
5.Pureer in de blender, wrijf de massa door een zeef en laat afkoelen.
Suikerstroop:
6.Laat 1/2 kilogram suiker in 1/2 liter water oplossen en aan de kook komen.
7.Laat 10 minuten inkoken en daarna afkoelen.
Sorbets:
8.Maak de drie sorbets - apart - door de ingrediënten te mengen en in de machine tot ijs te laten draaien.
9.Zet tot gebruik in de vriezer.
10.Houd van de overgebleven 200 gram aardbeien er tien apart; snijd de overigen in blokjes.
11.Maak de overgebleven halve mango schoon, evenals de overgebleven 4 kiwi‘s en de papaja en snijd alles in blokjes.
12.Zet koel weg.
13.Meng, vlak voor het opdienen, de blokjes goed door elkaar en maal er iets peper over.
14.Maak met behulp van een ronde uitsteker een taartje van de blokjes op de borden.
15.Schenk er de drie sauzen bij, zet er drie bolletjes sorbet naast en garneer met de in vieren gesneden vijgen, de in zessen gesneden passievruchten, de in plakjes gesneden (achtergehouden) aardbeien en een blaadje munt.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |