Bosaardbeitjes met Champagne sabayon (4 - 6 personen)
Aantal personen: 4
Ingrediënten
3 dl Champagne
70 g suiker
5 eidooiers
400 g bosaardbeien
8 (12)zandkoekjes
4 (6) wafels
poedersuiker
mintblaadjes
Bereiden
- De champagne, suiker en eidooiers au bain-marie opkloppen tot het bindt. (handwarmte)
- Koud kloppen.
- De bosaardbeitjes zandvrij maken.
- In het midden van vier borden een zandkoekje leggen, hier bosaardbeitjes op leggen, vervolgens weer een zandkoekje en dan de rest van de bosaardbeitjes op en rond het torentje leggen.
- De sabayon hierop scheppen.
- De wafels met poedersuiker bestuiven en bovenop leggen.
- Met een takje munt garneren.
Opmerking: De sabayon is ruim bemeten.
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Karamelparfait met spekkoek en sherrycreme
Tartaar van fruit met drie kleurensaus en de sorbets
Gevulde peren met walnoten
Karamel Roomkaastaartje
Sesamkletskop