Snijd de bieflapjes in dunne reepjes en kruid ze met de mexicaanse kruiden. Maak de rode paprika schoon en de bleekselderij en snijd ze in stukjes. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Verhit de vloeibare bleuband in een hapjespan en bak het vlees al omscheppend snelbruin. Pers er de knoflook boven uit. Roerbak de paprika, de bleekselderij en de bosui ca.2 min mee. Voeg de maïskorrels en de sinaasappelsap toe. Laat het gerecht nog ca. 2
minuten zachtjes sudderen.
Tip: Lekker met rode kidneybonen.
Tip: Deze Mexicaanse roerbakschotel is ook heel lekker als vulling voor taco‘s. Verdeel dan wat fijngesneden ijsbergsla over 8 taco schelpen en leg deze op vier borden. Schep wat van de roerbakschotel erin en ernaast. Strooi er geraspte oude kaas over.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |